Thema feesten

Over ons

Club Cocoon het omhulsel waarbinnen de leukste games gehuld zijn, ideaal voor uw evenement. Tevens beschikken wij over een netwerk met functionele ruimtes welke op veel verschillende manieren kunnen worden ingericht. U kunt ons van Club Cocoon benaderen voor  geschikte voor (school) feesten, maar ook voor theater, optredens, presentaties, modeshows, fotoshoots en filmopnamen. 

Huisregels

Bij sommige evenementen is er een minimale leeftijd vastgesteld van minimaal 18 jaar. Maar mocht u zelf een feest organiseren dat bepaalde u deze minimale leeftijd natuurlijk zelf. Bij elk feest wat wij organiseren of op touw zetten is bij de entree een legitimatie bewijs verplicht. Zo kunnen wij er voor zorgen dat alleen de gewenste gasten het evenement kunnen betreden. Als u het wenst kan er entreegeld gevraagd worden dit dient dan voldaan te worden bij de daarvoor aangewezen kassa. Er wordt geen toegang verleent aan personen die onder invloed zijn van drugs. 

Cocoon kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel, materiale en immateriale schade aan bezoekers. Uitzonderingen op het Cocoon reglement kunnen uitsluitend plaatsvinden in overleg met de directie.