Thema feesten

Zaal huren

Een geschikte locatie voor uw feest of evenement is de bepalende factor die het feest kan maken of kraken. Het is belangrijk dat een locatie past bij het thema van de gelegenheid. Een uitbundig trouwfeest komt bijvoorbeeld minder tot zijn recht in een vergaderruimte. Een gezellige zaal met bar zou een betere optie zijn. Club Cocoon heeft al jarenlang ervaring in het organiseren van feesten en evenementen en slaagt er keer op keer in om een geschikte locatie te vinden voor uw feest of partij. Er zijn nogal een bepaald aantal factoren waar rekening mee dient te worden gehouden. Club Cocoon beschikt over een zeer breed netwerk over het hele land en kan u daardoor een feestlocatie garanderen die voldoet aan alle veiligheidsmaatregelingen.

Uitsluitend veilige ruimtes

Het belangrijkste waarmee rekening dient worden gehouden is misschien wel veiligheid. Enkele factoren die hierbij bepalend zijn, zijn bijvoorbeeld: is de zaal groot genoeg? Houdt u voldoende rekening met de maximumcapaciteit? Zijn er voldoende nooduitgangen? Is de locatie goed bereikbaar? En is de locatie toegankelijk voor mindervaliden? Club Cocoon heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en biedt daardoor uitsluitend ruimtes aan die voldoen aan deze veiligheidsmaatregelingen. 

Voldoende faciliteiten 

Zaalverhuur wordt bij Club Cocoon tot in de puntjes verzorgd. Voor een geslaagd feest dient er rekening te worden gehouden met enkele factoren waaraan u waarschijnlijk nog niet gedacht had. Enkele belangrijke aandachtspunten zijn onder andere: zijn er voldoende toiletten? Heeft de locatie een goede akoestiek? Kan de locatie overlast veroorzaken of zijn er storende geluiden in de omgeving? Wat is bijvoorbeeld het maximaal toegelaten geluidsvolume en tot hoe laat heeft de locatie een vergunning om open te blijven? Kamertemperatuur is nog zo'n belangrijke factor die een feest kan maken of breken. Zijn er voldoende airconditioning voorzieningen voor warme temperaturen of juist verwarming voor de koude winterdagen? U wilt immers voorkomen dat gasten naar huis gaan omdat de temperatuur onaangenaam is. 

De ultieme zaal huren 

Wanneer u ervoor kiest om een zaal te huren in samenwerking met Club Cocoon, kunt u ervan uitgaan dat de organisatie haar uitstekende best doet om de ultieme zaal te vinden voor een onvergetelijk feest. Wat een ultieme zaal precies betekent is voor iedereen anders, echter kunt u er wel vanuit gaan dat de zaal voorzien is van gas, water en licht, er voldoende faciliteiten zijn voor de catering en dat iedereen ongestoord kan feesten zonder zich druk te hoeven maken dat er overlast veroorzaakt wordt voor een ander. De feestlocaties uit het netwerk van Club Cocoon zijn namelijk voor 90% geluiddicht. Kortom: of u nu een housefeest, technoparty of familie reünie organiseert; Club Cocoon heeft voor elk thema een geschikte locatie!